אבקה להכנת משקה על בסיס חלבון אפונה בטעם וניל.
בעל זמינות ביולוגית גבוהה.
עשיר בחומצה האמינית ל-ליזין ובחומצות אמינו מסועפות שרשרת (BCAA): לאוצין, איזולאוצין וואלין.
מקור תזונתי אדיאלי לספורטאים ובפרט לאנשים המתקשים בצריכת סוגים אחרים של חלבון.
חתך אופייני של חומצות אמינו במנת הגשה (33 גרם): |
חומצת אמינו |
כמות |
ל-איזולאוצין |
769 מ"ג |
ל-לאוצין |
1416 מ"ג |
ל-ליזין |
1229 מ"ג |
ל-מתיונין |
92 מ"ג |
ל-פניל- אלנין |
892 מ"ג |
ל-תראונין |
561 מ"ג |
ל-טריפטופן |
42 מ"ג |
ל-ולין |
896 מ"ג |
ל-היסטדין |
413 מ"ג |
ל-אלנין |
612 מ"ג |
ל-ארגינין |
1358 מ"ג |
ל-חומצה אספרטית |
1952 מ"ג |
ל-ציסטאין |
88 מ"ג |
ל-חומצה גלוטמית |
2915 מ"ג |
ל-גליצין |
698 מ"ג |
ל-פרולין |
2171 מ"ג |
ל-סרין |
693 מ"ג |
ל-טירוזין |
411 מ"ג |
ערך תזונתי |
100 גרם |
מנת הגשה (33 גרם) |
אנרגיה (קלוריות) |
348 |
115 |
חלבונים (גרם) |
70 |
23.1 |
פחמימות (גרם) |
13.1 |
4.3 |
סך שומנים (גרם) |
1.8 |
0.6 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) |
0.1> |
0.1> |
חומצות שומן טראנס (גרם) |
0.5> |
0.5> |
כולסטרול (מ"ג) |
2.5> |
2.5> |
נתרן (מ"ג) |
940 |
310 |

רכיבים: חלבון אפונה מבודד, מלטודקסטרין, חומרי טעם וריח, מונע התגיישות (צורן דו חמצני), ממתיק (סוכרלוז).
מידע על אלרגנים: עלול להכיל: חיטה- גלוטן, סויה, ביצים וחלב (יוצר בקו חלבי שהוכשר לפרווה).
הוראות שימוש: להעביר כף מידה (33 גרם) של אבקה לכלי מתאים, להוסיף 250-300 מ"ל נוזלים (חלב, מיץ, מים), לבחוש היטב ולהגיש (לקבלת תוצאות טובות יותר עדיף להשתמש בשייקר או בלנדר).
מינון מומלץ: עד פעמיים ביום.
תכולה: 600 גרם
כשר פרווה- בהשגחת הרבנות ראש העין
לתווית המוצר
למאמר:
חלבון אפונה מהווה חלופה יעילה לחלבון מי גבינה בנוגע לגודל וחוזק שריר