?

מרק כתום

6 מנות:

  • 2 בצלים יבשים חתוכים בינוני
  • 2 שיני שום כתושות
  • 500 גר' בטטה חתוכה לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 תפו"א חתוך לקוביות
  • 1 כוס עדשים כתומים שטופים היטב
  • 1 כף אבקת מרק עוף מרכיבים טבעיים בלבד
  • 1/2 כפית כמון
  • 2 כפיות כורכום
  • 1/4 כפית קינמון
  • מעט פלפל אנגלי
  • 2-1 כפיות מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף שמן זית
     

    אופן ההכנה:
    1.לטגן בצל במעט שמן זית עם מעט מלח עד שהוא הופך שקוף (כ 5 דקות) בסיר בינוני, להוסיף שום ולטגן דקה נוספת.
    2. להוסיף בטטה, גזר ותפוח אדמה ולטגן שתי דקות נוספות.    
    3. להוסיף את העדשים ולכסות במים עד כס"מ אחד מעל קו הירקות.
    4. מוסיפים כף אבקת מרק בטעם עוף ללא חומרים משמרים,ואת שאר התבלינים.
    5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25 דקות או עד שהגזר רך.
    6. מסירים מהאש ותוך כדי בחישה מוסיפים כף שמן זית.       
    7. לטחון את המרק, עד לקבלת מרקם אחיד.

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ