מידע זה מיועד לצוות מקצועי בלבד אני מאשר כי אני איש צוות מקצועי
6 מנות:
אופן ההכנה: 1.לטגן בצל במעט שמן זית עם מעט מלח עד שהוא הופך שקוף (כ 5 דקות) בסיר בינוני, להוסיף שום ולטגן דקה נוספת. 2. להוסיף בטטה, גזר ותפוח אדמה ולטגן שתי דקות נוספות. 3. להוסיף את העדשים ולכסות במים עד כס"מ אחד מעל קו הירקות. 4. מוסיפים כף אבקת מרק בטעם עוף ללא חומרים משמרים,ואת שאר התבלינים. 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25 דקות או עד שהגזר רך. 6. מסירים מהאש ותוך כדי בחישה מוסיפים כף שמן זית. 7. לטחון את המרק, עד לקבלת מרקם אחיד.
המומחים שלנו עונים על שאלות שלכם