מרכיבים ל-6 מנות:
1 כוס קינואה מבושלת
1 חופן עלים מעורבים: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה
¼ כוס עלי נענע קצוצה
2 ענפים של בצל ירוק, או 4 ענפים של עירית (קצוצים)
¼ בצל סגול קצוץ
חופן אגוזים טבעיים קצוצים
רימון מופרד לגרגירים
מיץ מחצי לימון
מלח/פלפל
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקינואה ומניחים בצד.
2. בקערה נפרדת מערבבים את העלים, בצל ירוק, בצל סגול, אגוזים וגרגירי הרימון.
3. מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.
4. מערבבים הכל יחד.
5. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך- ומגישים.
בתיאבון!