?

קרפצ'ו צמחוני של סלק

המצרכים:

3 סלקים גדולים

1 גביע (250 גרם) גבינה בולגרית 5%, מפוררת

2 כפות מיץ לימון או חומץ בלסמי

1 כפית שמן זית מכבישה קרה

קורט פלפל שחור, גרוס

חופן עלי נענע
 

אופן ההכנה:

מבשלים את הסלק במים רותחים 50-40 דקות עד שהסלק רך אך עדיין מוצק. מצננים היטב.

קולפים את הסלק ופורסים במנדולינה לפרוסות דקיקות.

מסדרים על צלחת הגשה.

מפזרים מעל את הגבינה.

יוצקים מיץ לימון או חומץ בלסמי ושמן זית, מוסיפים פלפל שחור, מפזרים עלי נענע מעל ומגישים.

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ